Richard

Ing. R.L.J. Cornelis

Projectmanager

"Over alles valt te praten"

Na zijn HBO opleiding Werktuigbouwkunde, is Richard als Specialist Transportinstallaties begonnen bij Deerns in een ontwerp- en projectmanagementrol. Toen hij in contact kwam met DLR in 2015, besloot hij eens ‘te gaan praten’.

“Wat mij aansprak was de mogelijkheid om mee te kunnen helpen bouwen bij DLR, waar projectmanagement en de kennis op het gebied van gevelonderhoudsinstallaties op dat moment nog zeer beperkt was. Ik vond dat een hele mooie uitdaging, naast het feit dat de goede, informele sfeer bij het bedrijf me erg aansprak.”

Inmiddels is Richard als Projectmanager vooral betrokken bij grotere projecten met transportinstallaties in zowel bestaande gebouwen als nieuwbouw. “Die afwisseling in mijn werk vind ik leuk. Ik heb contact met veel verschillende partijen, binnen en buiten DLR en verveel me hier geen seconde.  Als ik vandaag denk dat we het meest gekke wel hebben gehad, gebeurt er morgen wel weer iets wat dat overtreft. Maar dat houdt ons scherp!”. Daarnaast is Richard ook lid van de Commissie Veiligheid Gevelonderhoudsinstallaties (CVG).

Terug naar overzicht