Kevin

K.M. Schoemaker

Projectcoördinator

"If ignorance is bliss, why aren’t there more happy people in the world? -- Stephen Fry"

Zoals Kevin zijn levensmotto zegt 'If ignorance is bliss, why aren’t there more happy people in the world' staat op zijn lijf geschreven. Hij haalt alles uit de kast om zoveel mogelijk uit het leven te halen. Dit zal hij daarom ook altijd voor zijn klanten doen. Kevin vindt het belangrijk en leuk om klanten uit te kunnen leggen waarom technische onderdelen zo belangrijk zijn bij een installatie. Hoe meer hij leert over de techniek, hoe leuker hij het vindt. 

Vanaf 1-3-2020 is Kevin, misschien wel, onze muzikaalste aanwinst binnen het bedrijf. In zijn jongere jaren was Kevin veel te vinden in de discotheken als DJ, ging hij naar het Conservatorium, speelt piano en drums, zingt hij graag en luistert naar een zeer breed scala aan muziek. 

Kevin spendeert zijn vrije uurtjes naast muziek graag aan zijn motor. Hij is gek van alles wat met motorfietsen te maken heeft. Reizen op de motor naar verre landen of racen op een circuit, niets is hem vreemd. Hiervan krijgt hij een kick en zet hij het om in positieve energie om binnen ons bedrijf structuur en processen te maximaliseren zonder onze bedrijfsvoering aan te tasten.

Terug naar overzicht