Francine

F. de Niet

Medewerker Sales & Servicedesk

"Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg!"

Francine is een jonge student die met frisse ideeën bij ons is begonnen op de afdeling financiële administratie. Zij is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en is niet meer weg te denken uit de DLR familie. 

Vanaf 01-01-2019 is Francine een niet meer wegdenkende kracht op de afdeling Sales & Servicedesk . Het interactieve contact met de klanten én met de installateurs ligt haar wel. Het werk wat ze doet is oplossingsgericht en verruimt haar denkwijze. In de periode dat Francine bij ons werkzaam is, is haar technische kennis al behoorlijk verbreed en delen onze adviseurs graag hun passie voor techniek met haar! In Francine haar studie ligt haar passie steeds meer bij de marketingtechnische kant. Zij vindt het erg interessant om te zien hoe o.a. de marktposities worden bepaald. Vanaf juli 2021 heeft zij dan ook de overstap gedaan naar onze Marketingafdeling. 

Als Francine niet aan het werk is bij DLR is zij regelmatig met haar neus in de boeken terug te vinden in Nootdorp. Daarnaast gaat ze graag uit eten of borrelen en probeert zij van elke dag te genieten!

Terug naar overzicht