Fleur

F. Milder

Medewerker Marketing & Communicatie

"It's the will, not the skill"

Sinds kort is ons team uitgebreid met "jonkie" Fleur. Fleur is begonnen als stagiaire en helaas werd zij - net als vele anderen - besmet met het "liftenvirus". Vanaf 1-1-2020 is zij bij ons in dienst als Medewerker Marketing & Communicatie en steekt zij haar frisse en creatieve ideeën niet onder stoelen of banken. Fleur is een ondernemend type, dit zit in haar bloed en laat zij goed merken op de afdeling. Samen met Chantal zorgt zij er dan ook regelmatig voor dat deze nieuwe ideeën écht tot leven komen. 

Naast dat Fleur bij ons in dienst is, is zij ook nog student op de Erasmus Universiteit in Rotterdam en zit zij in het 3e jaar van haar Bachelor Bedrijfskunde. Daarnaast kan je Fleur meerdere keren per week terugvinden op de hockey waar zij al bijna 9 jaar trainer/coach is van selectieteams.

"De vrijheid, afwisseling en het vertrouwen binnen dit bedrijf is zo fijn! Geen enkele dag is hetzelfde. En wat ik zo bijzonder vind in deze - toch wel voornamelijk - mannenwereld, is dat ik zo snel werd opgenomen in de club techneuten. Door hun enthousiasme is de lift- en roltraptechniek me op de één of andere manier gaan boeien".

Doordat zij een andere en frisse blik heeft op de techniek is Fleur een waardevolle aanvulling binnen ons team. Zij houdt ons scherp, jong, up to date van de nieuwste ontwikkelingen en zorgt er vooral voor dat onze boodschap goed overkomt: "Mensen voor techniek".


Terug naar overzicht