Bert

B. de Jong Msc

Controller

"1 + 1 = 3"

Net als Reinier was ook Bert een aantal jaar (9) werkzaam voor ThyssenKrupp Liften BV in Capelle aan den IJssel. Bert ging werken bij ThyssenKrupp Liften BV – ook als controller – nadat hij in januari 2008 de master opleiding ‘Urban, Port and Transport Economics’ had afgerond aan de Erasmus Universiteit. De master opleiding ‘Accounting, Auditing & Control’ heeft hij in deeltijd afgerond.

“Ik sprak Reinier eind september 2017 toen hij me vertelde over de op stapel staande plannen rondom de overname van Eurlicon én de behoefte aan een projectleider die zo’n traject vanuit financieel – economisch perspectief weet te begeleiden.  En daar had ik wel oren naar! 

Per 1-1-2018 trad Bert officieel bij ons in dienst om zijn kennis en ervaring rondom integratieprocessen vanaf dag één te gelde te maken. 

“Ik vind het een bijzonder bedrijf waar veel gepassioneerde mensen werken met echt hart voor de zaak. Het werkt aanstekelijk, merk ik. Al ligt mijn hart meer bij de economische kant van de zaak dan de technische. Maar samen een mooie dienst leveren aan klanten is waar het om gaat en een van de leukste dingen die er is!”

Terug naar overzicht