WC Stadshart Amstelveen (Atrium)

In 2018 is er door Unibail Rodamco opdracht verstrekt aan Orona voor het plaatsen van een nieuwe panoramalift. De oude hydraulische liftinstallatie was aan het einde van zijn technische levensduur. Tevens kon er een elektrische lift geplaatst worden met een grotere vloeroppervlakte én dat was hard nodig in het winkelcentrum. De liftinstallatie verzorgt namelijk de ontsluiting tussen het Atrium en de Parkeergarage en is dus erg belangrijk voor (minder)invaliden én mensen met kinderwagens. 

DLR is door de opdrachtgever - Unibail Rodamco - al ver bij het voortraject betrokken vanwege onze expertise. Zo moest de liftschacht door een constructeur worden beoordeeld, diende de huidige staalconstructie aangepast te worden én kreeg Orona de uitdagende opdracht om de demontage van de lift binnen 1 week te realiseren! De nieuwe lift is in 3,5 week geplaatst, goedgekeurd en opgeleverd waarbij er alleen maar in de avond- en nachturen is gewerkt om zo het overlast voor het winkelend publiek te beperken. 

liftinspectie / advies / meerjarenonderhoudsbegroting / beoordeling offertes / onderzoek nieuwbouw / beoordeling tekeningen / projectbegeleiding / oplevering 

Terug naar overzicht