Marconistraat 16 Rotterdam (KG Rotterdam Science Tower)

Namens Valad Europe, tegenwoordig Cromwell Property Group, heeft DLR Adviesgroep BV het projectmanagement van de modernisering van 8 personenliften en 1 goederenlift aan de Rotterdam Science Tower op zich genomen. De installaties waren aan een grondige modernisering toe. Hierbij zijn o.a. de aandrijvingen, besturing en deuren compleet vervangen. Om (met name) de middelste verdiepingen beter bereikbaar te maken zijn er aan de 4 High-rise liften 3 verdiepingen toegevoegd! In combinatie met het aanbrengen van bestemmingsbesturing en de extra verdiepingen is hierbij de vervoerscapaciteit van de liften aanzienlijk verbeterd.   

Het complex is tijdens de modernisering volledig in bedrijf gebleven. Met name het uit bedrijf halen van de goederenlift had directe consequenties voor de huurders. Hiervoor zijn er, met het projectteam, slimme oplossingen bedacht zodat de huurders zo min mogelijk last hadden van de modernisering van de goederenlift.   

Na de werkzaamheden - en prettige samenwerking met alle betrokkenen - die een jaar in beslag namen, heeft DLR het project in juni opgeleverd aan de opdrachtgever. 

liftinspectie / advies / meerjarenonderhoudsbegroting / projectbegeleiding / oplevering 

Terug naar overzicht