Nieuw bij DLR! EnergiePrestatieMetingen

4 juni 2020

Wij kijken vooruit naar de toekomst

Duurzaamheid en energiebesparing zijn steeds een belangrijker begrip in de maatschappij waarin we momenteel leven. Alles moet zo groen mogelijk. Er zijn steeds meer plannen om energiezuinige apparatuur in onze gebouwen te plaatsen, zoals zonnepanelen en besparing op verlichting etc. Helaas worden liften en roltrappen hier vaak niet in meegenomen, terwijl deze wel veel energie kunnen verbruiken. Sinds de totstandkoming van de VDI 4707-1 2009 norm is het meten, en certificeren, van deze installaties steeds beter mogelijk en laat het zien hoe deze installaties ook kunnen bijdragen een duurzamer gebouw.

Vanaf media april voeren wij als DLR deze EnergiePrestatieMetingen uit bij liften én roltrappen en ondersteunen wij u graag in de metingen, rapportage en adviezen op het gebied van energieverbruik bij transportinstallaties!

Wilt u graag inzicht in het energieverbruik van uw lift of roltrap? Of heeft u aanvullende vragen of informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder! Neemt u contact op voor een vrijblijvende afspraak via 015-256 66 66.

Terug naar overzicht