DLR sponsort NK shirts voor Korfbalvereniging Fortuna/Delta Logistiek uit Delft

4 april 2019

Fortuna/Delta Logistiek is één van de vier korfbalclubs die sinds de oprichting op het hoogste niveau acteert. Aangezien DLR Adviesgroep ook graag op het hoogste niveau werkt én acteert hebben wij geen minuut getwijfeld bij de vraag of wij de inschiet-shirts voor de wedstrijd, om de titel Nederlands Kampioen te bemachtigen, wilde sponsoren. 

"Elk jaar strijden de beste korfbalclubs, hoofdklasse D, om de titel Nederlands Kampioen. Dit jaar strijden de beste D-teams tegen elkaar op 6 april 2019. De finale wordt dit jaar in Dordrecht bij gastclub DeetosSnel gespeeld. Een van de deelnemende clubs is de D1 van Fortuna/Delta Logistiek uit Delft. Zij zijn dit jaar ongeslagen kampioen geworden in de hoofdklasse D".

Deze sportieve én enthousiaste groep kinderen - tussen de 10 en 12 jaar oud - zijn in het bezit van een gepersonaliseerd inschiet-shirt voorzien van het logo van DLR! De kinderen zijn er helemaal klaar en trots op hún inschiet-shirts die door ons zijn gesponsord. 

Wij wensen alle kinderen, trainers, coachen, begeleiding, ouders en overige familieleden heel veel succes tijdens deze spannende finale!

Terug naar overzicht