DLR introduceert de DLR Touch!

30 november 2017

Wij verhogen onze service met de innovatieve DLR Touch. De DLR Touch registreert realtime wat er met uw installatie gebeurt. Door middel van de realtime beschikbaarheid van deze informatie zijn wij in staat het beheer van uw installaties naar een hoger plan te tillen. De DLR Touch staat in directe verbinding met ons installatiebeheersysteem: DLR Online. Via de touchscreen moet een ieder die werkzaamheden aan de installatie verricht, zich aan- en afmelden en tevens de aard van de werkzaamheden registreren. Op grond daarvan zijn wij in staat om deze werkzaamheden te beoordelen. U moet dan denken aan het monitoren van keuringen, storingen en het tijdig uitvoeren van preventief onderhoud. 

De beschikbare informatie over de uitgevoerde werkzaamheden is tevens voor ons de grondslag voor het beoordelen van de storingsfacturen en overige facturen. Zo betaalt u als klant enkel en alleen voor de uitgevoerde werkzaamheden die zijn vastgelegd met de DLR Touch!

Tevens maakt de DLR Touch het voor de klant en ons mogelijk om op basis van de geregistreerde ritten - van de installatie - inzicht te krijgen in de gebruiksintensiteit en kunnen we - indien nodig - de onderhoudsfrequentie hierop aanpassen.Terug naar overzicht