DLR & Eurlicon bundelen hun krachten.

12 januari 2018

DLR Adviesgroep en Liftinstituut Holding tekenen intentieverklaring inzake overname Eurlicon. Naar aanleiding van de nieuwe koers van Liftinstituut Holding B.V., dat zich nadrukkelijker wil focussen op haar kernactiviteiten, en de groeiambities van DLR Adviesgroep is een intentieovereenkomst gesloten tussen beide partijen inzake de overname van alle activiteiten van Eurlicon, het liftadviesbureau van het Liftinstituut.

Continuïteit gewaarborgd

Voor relaties van beide partijen brengt de voorgenomen overname geen merkbare veranderingen met zich mee. Ook het behoud van werkgelegenheid voor de Eurlicon-medewerkers is gegarandeerd. De activiteiten van Eurlicon
zullen worden voortgezet onder eigen naam met de bestaande dienstverlening en de eigen mensen vanuit het bestaande kantoor aan de Asterweg te Amsterdam.

Krachtenbundeling

De voorgenomen overname van Eurlicon past uitstekend in de groeistrategie van DLR. Met de combinatie van activiteiten ontstaat de grootste professionele adviespartij op het gebied van gebouwgebonden transportinstallaties
in Nederland. Reinier Geradts: algemeen directeur DLR Adviesgroep: “De ervaring en expertise die Eurlicon met zich meebrengt stelt ons in staat om samen uit te groeien tot dé adviespartner in de branche”.

Meer informatie

Voor eventuele vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen Bazuin, via jbazuin@dlr.nl of 06-19 84 26 50.

Terug naar overzicht